Nieuwsflits – juni 2024

Beste amateur,

Van de bestuurstafel:
Dit is alweer de laatste Nieuwsflits van dit seizoen, ik wens u deze zomer veel plezier met de radiohobby. De volgende Nieuwsflits verschijnt in september.

Nieuwsflits:
In dit bericht vindt u als bijlage de Nieuwsflits nummer 246 met daarin een verslag van de afdelingsbijeenkomst van 17 mei en overig verenigingsnieuws.

Bijeenkomst:
Vrijdag 21 juni houden we voor leden van onze leden een zomerbarbecue.

Om een goede en gezellige barbecue te organiseren is deze avond alleen toegankelijk voor degenen die zich hebben opgegeven bij Tijmen (P3GRM), dit in verband met de te bestellen vleesschotels en dranken.

Locatie:
Radio Club Bunschoten (Haarbrug 10-B, 3751 LM Bunschoten-Spakenburg). Inloop vanaf 18.30, start om 19.00 uur.

Wekelijkse Ronde van Amersfoort op PI2AMF:
Elke zondag is er een Ronde van Amersfoort (RvA) onder de roepletters PI4AMF. Vanaf 20.30 uur via de 2 meter repeater op 145.625 MHz.

Zijn er berichten of heeft u nieuws wat u wilt delen in de ronde, dan kunt u dat zelf inbrengen. Er wordt ook gewerkt om dit van tevoren op te nemen en tijdens de ronde uit te zenden. Stuur hiervoor een mail Evert (PA3AYQ) via pa3ayq@veron.nl.

Ik wens u weer veel leesplezier toe en graag tot ziens bij een van de activiteiten.

Dick (PA0MBR), afdelingssecretaris

 

button Nieuwsflits (.pdf) button Nieuwsflits (.txt)

 


PS Heeft u een bericht voor in de volgende Nieuwsflits of onze website stuur dit dan naar a03@veron.nl. Een nieuw emailadres pas dit aan in het VAS.