De afdelingsbijeenkomsten zijn op de TWEEDE vrijdag van de maand (juli en augustus is er geen bijeenkomst) in ontmoetingscentrum “De Herberg” aan de Watersteeg 85 (wijk Nieuwland) in Amersfoort, met uitzondering van de bijeenkomst in juni, deze is dan in Bunschoten. Aanvang 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur.

 

2020
75 jaar
VERON

75 jaar
VERON a03
13 maart huishoudelijke vergadering en behandeling VR-voorstellen
Een mooie gelegenheid voor u om uw stem te laten horen en mee te denken over het beleid van onze vereniging.
De vergadering is alleen toegankelijk voor VERON-afdelingsleden en eventueel door het bestuur uitgenodigde VERON-leden (afdelingsreglement art. 7).
10 april lezing door Dick (PA0MBR) over radio onder de 1 MHz
8  mei lezing door Jan (PD0AUQ) over klant specifieke oplossingen
12 juni BBQ Bunschoten
juli/augustus geen bijeenkomst
11 september onderling QSO en mogelijkheid tot het vertonen van amateur-vakantie-lichtbeelden
9 oktober lezing (onder voorbehoud)
13 november verkoping van courante radio-amateur spullen
11 december kerstbijeenkomst

Waar te vinden?
De Watersteeg wordt in sommige navigatiesystemen aangeduid als ‘fietspad’. Het beste is dan de Sporthal Nieuwland aan de Zeldertsedreef 3, 3824 EJ Amersfoort in te voeren. Daar kan je ook het beste parkeren. Voor bezoekers die de bus nemen: neem stadsdienst lijn 2, halte Zonnewijzer.

deherberg

WILT U WAT VAN UW HOBBY LATEN ZIEN?
Om het onderling QSO en de interesse in elkaars bezigheden te versterken willen we als bestuur graag de ruimte geven aan mensen die wat willen laten zien tijdens onze maandelijkse bijeenkomsten. Dit kan een stuk zelfbouw zijn, een oude set die weer in oude glorie is hersteld, meetapparatuur of een “oude” set die voor een heel ander amateurdoel is omgebouwd, eigenlijk alles wat met radioamateurisme te maken heeft. Hiervoor is ook (beperkt ) een mogelijkheid voor een antenne te plaatsen.
Voor vragen of ondersteuning kunt u contact opnemen met Hans (PE1KWH), email: PE1KWH(at)xmsnet.nl.