De afdelingsbijeenkomsten zijn op de TWEEDE vrijdag van de maand (juli en augustus is er geen bijeenkomst) in ontmoetingscentrum “De Herberg” aan de Watersteeg 85 (wijk Nieuwland) in Amersfoort, met uitzondering van de bijeenkomst in juni. Aanvang 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur.

2022
14 januari nieuwjaarsreceptie en behandeling ingekomen
afdelings-VR-voorstellen via Zoom
11 februari lezing over de VERON contest log en meer door Evert (PA3AYQ) (enkel fysiek in de Herberg)
11 maart Huishoudelijke Vergadering en behandeling VR-voorstellen – Er ontstaat een vacature in het bestuur. Frans (PC2F) stopt na 9 jaar als voorzitter. Heeft u interesse om zijn plaats in te nemen of ons team te versterken laat het ons weten.
8 april lezing/demo over alles rond het zelf wikkelen van een balun (enkel fysiek in de Herberg) door Maarten (PA3EYC) 
13 mei zelfbouwavond (onder voorbehoud)
10 juni BBQ en onderling QSO
juli/augustus geen bijeenkomst
9 september onderling QSO
14 oktober lezing (onder voorbehoud)
11 november verkoping van courante radio-amateurspullen
9 december Kerstbijeenkomst

Waar te vinden?
De Watersteeg wordt in sommige navigatiesystemen aangeduid als ‘fietspad’. Het beste is dan de Sporthal Nieuwland aan de Zeldertsedreef 3, 3824 EJ Amersfoort in te voeren. Daar kan je ook het beste parkeren. Voor bezoekers die de bus nemen: neem stadsdienst lijn 2, halte Zonnewijzer.

deherberg

WILT U WAT VAN UW HOBBY LATEN ZIEN?
Om het onderling QSO en de interesse in elkaars bezigheden te versterken willen we als bestuur graag de ruimte geven aan mensen die wat willen laten zien tijdens onze maandelijkse bijeenkomsten. Dit kan een stuk zelfbouw zijn, een oude set die weer in oude glorie is hersteld, meetapparatuur of een “oude” set die voor een heel ander amateurdoel is omgebouwd, eigenlijk alles wat met radioamateurisme te maken heeft. Hiervoor is ook (beperkt ) een mogelijkheid voor een antenne te plaatsen.
Voor vragen of ondersteuning kunt u ons contactformulier gebruiken.