De afdelingsbijeenkomsten zijn op de TWEEDE vrijdag van de maand (juli en augustus is er geen bijeenkomst) in ontmoetingscentrum “De Herberg” aan de Watersteeg 85 (wijk Nieuwland) in Amersfoort, met uitzondering van de bijeenkomst in juni, deze is dan in Bunschoten. Aanvang 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur.

2018
12 oktober lezing over Elektromagnetische Compatibiliteit (EMC) door Casper Janse (PA1CJ) en Koos Sportel (PA3BJV)

Casper en Koos hebben de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan in het opsporen én verhelpen van storingen. Hun waardevolle kennis en ervaring delen zij op deze avond graag met ons, zodat de bezoekers van deze lezing aan de ene kant naar huis zullen gaan met praktische tips en anderzijds weten hoe en wanneer zij de hulp kunnen inroepen van de EMC-functionarissen die onze vereniging heeft.

9 november verkoping van courante radio amateurspullen

U kunt dus vast beginnen om uw shack of hobbyruimte op te ruimen en spullen die u niet meer gebruikt (en waarvan u denkt, dat een andere amateur het nog kan gebruiken) uit te zoeken en mee te nemen naar deze avond.

14 december kerstbijeenkomst


Waar te vinden?

De Watersteeg wordt in sommige navigatiesystemen aangeduid als ‘fietspad’. Het beste is dan de Sporthal Nieuwland aan de Zeldertsedreef 3, 3824 EJ Amersfoort in te voeren. Daar kan je ook het beste parkeren. Voor bezoekers die de bus nemen: neem stadsdienst lijn 2, halte Zonnewijzer.

deherberg

WILT U WAT VAN UW HOBBY LATEN ZIEN?
Om het onderling QSO en de interesse in elkaars bezigheden te versterken willen we als bestuur graag de ruimte geven aan mensen die wat willen laten zien tijdens onze maandelijkse bijeenkomsten. Dit kan een stuk zelfbouw zijn, een oude set die weer in oude glorie is hersteld, meetapparatuur of een “oude” set die voor een heel ander amateurdoel is omgebouwd, eigenlijk alles wat met radioamateurisme te maken heeft. Hiervoor is ook (beperkt ) een mogelijkheid voor een antenne te plaatsen.
Voor vragen of ondersteuning kunt u contact opnemen met Hans (PE1KWH), email: PE1KWH(at)xmsnet.nl.