De afdelingsbijeenkomsten zijn op de TWEEDE vrijdag van de maand (juli en augustus is er geen bijeenkomst) in ontmoetingscentrum “De Herberg” aan de Watersteeg 85 (wijk Nieuwland) in Amersfoort, met uitzondering van de bijeenkomst in juni, deze is dan in Bunschoten. Aanvang 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur.

2018
14 december kerstbijeenkomst
Deze laatste verenigingsavond van het jaar is dé gelegenheid om met z’n allen onder het genot van een natje en een droogje de gebeurtenissen van het afgelopen jaar nog eens na te lopen en nieuwe ideeën te bespreken. Traditiegetrouw is het ook de avond dat onze bingomasters ons op vermaak trakteren en er weer mooie prijzen te winnen zijn. Het bestuur nodigt de leden van de afdeling én hun partners dan ook van harte uit om met ons het jaar uit te luiden op weg naar een mooi 2019.
2019
11 januari nieuwjaarsreceptie en behandeling van de ingekomen afdelings VR-voorstellen
8 februari lezing (onder voorbehoud)
8 maart Huishoudelijke vergadering en behandeling van VR-voorstellen
12 april lezing (onder voorbehoud)
10 mei lezing (onder voorbehoud)
14 juni BBQ in Bunschoten (onder voorbehoud)


Waar te vinden?

De Watersteeg wordt in sommige navigatiesystemen aangeduid als ‘fietspad’. Het beste is dan de Sporthal Nieuwland aan de Zeldertsedreef 3, 3824 EJ Amersfoort in te voeren. Daar kan je ook het beste parkeren. Voor bezoekers die de bus nemen: neem stadsdienst lijn 2, halte Zonnewijzer.

deherberg

WILT U WAT VAN UW HOBBY LATEN ZIEN?
Om het onderling QSO en de interesse in elkaars bezigheden te versterken willen we als bestuur graag de ruimte geven aan mensen die wat willen laten zien tijdens onze maandelijkse bijeenkomsten. Dit kan een stuk zelfbouw zijn, een oude set die weer in oude glorie is hersteld, meetapparatuur of een “oude” set die voor een heel ander amateurdoel is omgebouwd, eigenlijk alles wat met radioamateurisme te maken heeft. Hiervoor is ook (beperkt ) een mogelijkheid voor een antenne te plaatsen.
Voor vragen of ondersteuning kunt u contact opnemen met Hans (PE1KWH), email: PE1KWH(at)xmsnet.nl.