De afdelingsbijeenkomsten zijn op de TWEEDE vrijdag van de maand (juli en augustus is er geen bijeenkomst) in ontmoetingscentrum “De Herberg” aan de Watersteeg 85 (wijk Nieuwland) in Amersfoort, met uitzondering van de bijeenkomst in juni. Aanvang 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur.

 

2020
75 jaar
VERON

75 jaar
VERON a03
10 januari Nieuwjaarsreceptie en behandeling
afdelings-VR-voorstellen
14 februari Lezing door Rick (PA5NN) over de Koude Oorlog en Stay Behind Radio’s
In deze lezing gaat het over de geheime zenders van na de oorlog. Hij laat een paar versies zien niet alleen van het Europese gebied. Ook de manier van werken komt aan bod. Al met al een lezing over wel wat oudere sets, maar toch niet zo ver terug.
13 maart Vervallen ivm Coronavirus
10 april Vervallen ivm Coronavirus
8 mei Vervallen ivm Coronavirus
12 juni Vervallen ivm Coronavirus
juli/augustus Geen bijeenkomst
11 september Onderling QSO
9 oktober Vervallen ivm Coronavirus
13 november Onderwerp nog niet bekend (onder voorbehoud)
11 december Kerstbijeenkomst (onder voorbehoud)

Waar te vinden?
De Watersteeg wordt in sommige navigatiesystemen aangeduid als ‘fietspad’. Het beste is dan de Sporthal Nieuwland aan de Zeldertsedreef 3, 3824 EJ Amersfoort in te voeren. Daar kan je ook het beste parkeren. Voor bezoekers die de bus nemen: neem stadsdienst lijn 2, halte Zonnewijzer.

deherberg

WILT U WAT VAN UW HOBBY LATEN ZIEN?
Om het onderling QSO en de interesse in elkaars bezigheden te versterken willen we als bestuur graag de ruimte geven aan mensen die wat willen laten zien tijdens onze maandelijkse bijeenkomsten. Dit kan een stuk zelfbouw zijn, een oude set die weer in oude glorie is hersteld, meetapparatuur of een “oude” set die voor een heel ander amateurdoel is omgebouwd, eigenlijk alles wat met radioamateurisme te maken heeft. Hiervoor is ook (beperkt ) een mogelijkheid voor een antenne te plaatsen.
Voor vragen of ondersteuning kunt u ons contactformulier gebruiken.