De afdeling Amersfoort houdt haar leden op de hoogte van de activiteiten via een periodiek bulletin: de Nieuwsflits. In dit informatieve bulletin vind je de laatste informatie over komende activiteiten, verslagen, het wel-en-wee binnen de vereniging en andere radio-gerelateerd nieuws. De Nieuwsflits wordt ongeveer één week voor de reguliere bijeenkomsten per e-mail verzonden.

 


Nieuwsflits – april 2018

Beste amateur,

In dit eerste zonnige weekend van 2018 ontvangt u in dit bericht als bijlage de Nieuwsflits nummer 184 met daarin o.a. de aankondiging van de afdelingsbijeenkomst van 13 april. Dit keer met een lezing over het werken met 4 square antennes door Jan Stadman (PA1TT-DJ5AN).

Natuurlijk kunt u deze avond ook weer terecht bij onze QSL-manager voor het brengen en halen van QSL-kaarten.

Deze avond wordt gehouden in ontmoetingscentrum “De Herberg” aan de Watersteeg 85 (wijk Nieuwland) in Amersfoort. De Watersteeg wordt in sommige navigatiesystemen aangeduid als “fietspad”. Het beste is dan de Sporthal Nieuwland aan de Zeldertsedreef 3, 3824 EJ Amersfoort in te voeren. Daar kunt u ook het beste parkeren. Voor bezoekers die de bus nemen: neem stadsdienst lijn X2, halte Zonnewijzer.

Aanvang 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur.

Verder kunt u hierin lezen een terugblik op de Huishoudelijke Vergadering van maart en overig verenigingsnieuws.

Ik wens u weer veel leesplezier toe en graag tot ziens bij een van de activiteiten

Gert van Loo (PA2LO),
secretaris VERON Amersfoort (a03)

 

button Nieuwsflits (.pdf) button  Nieuwsflits (.txt)

 

PS – Heeft u zelf een bericht/artikeltje voor in de volgende Nieuwsflits of wilt u voortaan de Nieuwsflits automatisch in uw e-mailbox ontvangen? Dat kan! Stuur een mail aan a03 (aan) veron.nl  en meldt u aan. Bent u al geabonneerd, maar heeft/krijgt u een nieuw e-mailadres vergeet dan niet de wijziging door te geven dan blijft u op de hoogte! Oudere nummers vindt u in ons archief.