PI4AMF

We nemen regelmatig deel aan radiowedstrijden (contesten) onder onze call PI4AMF, maar ook tijdens de Nederlandse contest de PACC en de velddagen is de crew van PI4AMF actief.

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde amateurs die mee willen doen. Daarbij maakt het niet uit of je een ervaren contester bent of niet. De meer ervaren leden van de crew van PI4AMF zijn altijd bereid om ‘nieuw talent’ op te leiden en ze de ‘kneepjes van het vak’ te leren.

Hier vind je meer informatie over de contesten waaraan we deelnemen.

PI4AMF: LOTW approved

Jaarlijks worden er met PI4AMF vele duizenden verbindingen gemaakt. Denk daarbij vooral ook aan de contesten waaraan PI4AMF actief deelneemt. Vanuit kostenoogpunt beperken we ons tot het terugsturen van QSL’s aan de stations die verzoeken om een QSL. Daarnaast worden alle QSO’s via eQSL bevestigd.

Sinds 15 april 2013 heeft PI4AMF ook een account van “Logbook of the World (LotW)”. Deze QSL-service van de ARRL maakt het mogelijk om nog meer amateurs elektronisch een contact te bevestigen.

Alle nieuwe verbindingen van PI4AMF zullen voortaan dus ook in LotW worden bevestigd.

QSL/info PI4AMF

c/o  VERON section Amersfoort (PI4AMF)
p.a. Maarten Bos (PA3EYC)
Nekkeveld 4a
3861 ME Nijkerk
The Netherlands
pa3eyc (AAN) live.nl
Due to the large amount of QSO’s we make, we only send a paper QSL if you request for it. Our QSO’s are uploaded by eQSL 100%. If you want/need to QSL direct, please send your QSL with a SAE + IRC/€/2USD to our QSL mgr.
    De Twitter-site van PI4AMF