Oproep voor velddag 2024

Zoals jullie hebben vernomen, of niet, vind de CW- en SSB-velddagcontest tegelijk plaats. Waarom weet ik niet, maar de velddagcommissie vindt het nodig om beide velddagen in één evenement te stoppen. Dat betekent dat we ook een dubbele bemensing nodig hebben om de velddag weer tot een goed resultaat te brengen.

Gerard (PH3T) is op vakantie. Daarnaast is Ad Wouterson (PA2PCH) uit Apeldoorn overleden. Ad was de laatste CW-Velddagen bij ons aanwezig om zijn steentje bij te dragen. Dat hij mag rusten in vrede. Dat betekent dat we sowieso enkele mensen missen.

Dit jaar is de velddagcontest op zaterdag 1 juni 17.00 uur tot zondag 2 juni 17.00 uur, 24-uur dus.

Voor 2024 hebben we tot nu toe 4 aanmeldingen. Daarvan kunnen er 3 CW.

Oproep

Wie heeft er zin om met onze clubcall PI4AMF/p aan de velddagcontest in Nijkerk locatie Nekkeveld mee te doen? Er zullen twee K3’s met versterker en filters klaarstaan. Dus daar kan het niet aan liggen.

De velddag is een contest waar het eigenlijk nergens om gaat, maar we willen graag meedoen en winnen, uiteraard. Ik zorg ervoor dat er voldoende te drinken en te eten is. Dus daar kan het niet aan liggen.

Dus heb je tijd, wil je eens ervaren hoe het is om met een contest mee te doen en wil je vooral plezier maken dan doe ik hierbij een oproep om je op te geven. Ook is maar voor één of twee uur.

Aanmelden kan via PA3EYC(at)live.nl. Ik neem dan contact met je op.

Maarten (PA3EYC)