Even voorstellen Casper (PA1CJ)

Mijn naam is Casper Janse, 56 winters en wonende te Amersfoort. Getrouwd en vier kinderen.

Mijn roepnaam is PA1CJ. Sinds 1975 actief met het luisteren en zenden en bouwen. Ik ben begonnen als etherpiraat. Mijn roots liggen in de 11 meter band. Mijn hobby werd al snel een passie en gedurende de jaren verschoven mijn interesses. Mijn Novice heb ik gehaald in 2013 en mijn Full Licence een jaar later in 2014.

De interesses liggen breed, van 0 kHz tot en met satelliet en in alle modes. Sinds mijn achttiende deed ik mee met vossenjachten, toen nog op de bromfiets. Ik bemerkte dat ik het opsporen van signalen het leukst vond. Ik ben me steeds meer gaan verdiepen in het opsporen van (stoor)signalen en technieken. Alles wat ik in de ether tegen kom trekt mijn aandacht en wil ik analyseren.

Vorig jaar gestart als EMC-coördinator voor de VERON Amersfoort om de leden samen met Koos (PA3BJV) te helpen bij het lokaliseren, oplossen en bemiddelen van storingen en nu als bestuurslid van onze afdeling.

Ik heb er zin in.