Laatste afdelingsavond van het jaar 2022

De laatste afdelingsavond van het jaar werd afgesloten met een avond met gezelligheid en de traditionele kerstbingo. Onze bingomaster Eddy (PA0RSM) toverde in gezwinde spoed de nummertjes uit zijn hoge hoed waarmee de rijtjes boven en onder op de kaart gevuld moesten worden. Voor de gelukkige winnaars had het bestuur voor een aantal mooie prijzen gezorgd.

Verschillende leden werden even apart in het zonnetje gezet voor hun inzet voor de afdeling. Fijn dat we binnen de afdeling mogen blijven rekenen op zoveel handjes, die samen het werk licht maken! Om dat zo te houden, benadrukte vice-voorzitter Maarten (PA3EYC) nog een keer dat de afdeling nog op zoek is naar enthousiaste leden voor een bestuursfunctie. Aanmelden kan bij het bestuur. Ook werd de oproep gedaan om eventuele voorstellen voor de Verenigingsraad in te dienen. Doe dat vóór de afdelingsavond van januari, zodat ze die avond besproken kunnen worden.

Met de bingo, verloting en het onderlinge QSO vloog de avond voorbij. Niemand van de aanwezigen ging met een lege maag of lege handen naar huis: de hapjes gingen erin als koek en iedere bezoeker wist in ieder geval een originele cap van Yaesu te scoren.

Gert (PA2LO)