Nieuwsflits – april 2019

Beste amateur,

In deze mail vindt u als bijlage weer een nieuwe Nieuwsflits. In nummer 194 leest u onder andere de aankondiging van de afdelingsbijeenkomst van aanstaande vrijdag 12 april. Dit keer is er een lezing over de activiteiten rond de 75-jarige herdenking van D-Day en activatie TM75LM door Hans (PA2JWN).

Natuurlijk kunt u deze avond ook weer terecht bij onze Peter voor het brengen en halen van QSL-kaarten.

De avond wordt gehouden in ontmoetingscentrum “De Herberg” aan de Watersteeg 85 (wijk Nieuwland) in Amersfoort. De Watersteeg wordt in sommige navigatiesystemen aangeduid als ‘fietspad’. Het beste is dan de Sporthal Nieuwland aan de Zeldertsedreef 3, 3824 EJ Amersfoort in te voeren. Daar kunt u ook het beste parkeren. Voor bezoekers die de bus nemen: neem stadsdienst lijn X2, halte Zonnewijzer. Aanvang 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur.

Verder kunt u hierin lezen een verslag van de huishoudelijke vergadering van maart en overig afdelingsnieuws.

Niet vergeten: bijzondere roepletters PA52KDA in de lucht
Zaterdag 27 april 2019 is Amersfoort het stralende middelpunt van Koningsdag in Nederland. Koning Willem-Alexander komt die dag met zijn familie zijn verjaardag vieren in de Keistad. In de dagen rondom het bezoek aan Amersfoort zullen leden van de onze afdeling de bijzondere roepletters PA52KDA in de lucht brengen. We zien graag zoveel mogelijk afdelingsleden in het log verschijnen!

Wij wensen u weer veel leesplezier toe en graag tot ziens bij een van de activiteiten.

Namens het bestuur van VERON Amersfoort,
Lex van der Lugt (PA1LEX) en Dick Radstaak (PA0MBR)   

 

button Nieuwsflits (.pdf) button  Nieuwsflits (.txt)

PS – Heeft u zelf een bericht/artikeltje voor in de volgende Nieuwsflits of wilt u voortaan de Nieuwsflits automatisch in uw e-mailbox ontvangen? Dat kan! Stuur een mail aan a03 (aan) veron.nl  en meldt u aan. Bent u al geabonneerd, maar heeft/krijgt u een nieuw e-mailadres vergeet dan niet de wijziging door te geven dan blijft u op de hoogte! Oudere nummers vindt u in ons archief.