Nieuwsflits – april 2020

Beste amateur,

In dit bericht vindt u als bijlage de Nieuwsflits nummer 204. Dit keer met de mededeling dat de bijeenkomsten van april en mei niet doorgaan in verband met het coronavirus

Verder kunt u hierin lezen een artikeltje van onze voorzitter en over de vele amateur activiteiten op de band die worden ontplooid in verband met het coronavirus.

Zodra de omstandigheden het toelaten treffen we elkaar weer in De Herberg. Tot die tijd houden we contact op zondagavond om 20.30 via onze repeater PI3AMF (145.625 MHz) en via onze website https://a03.veron.nl. Uiteraard mag u ons ook altijd via andere manieren benaderen, bijvoorbeeld via het contactformulier.

Ik wens u weer veel leesplezier toe en blijf gezond.

Dick Radstaak (PA0MBR), afdelingssecretaris

 

button Nieuwsflits (.pdf) button  Nieuwsflits (.txt)

PS – Heeft u zelf een bericht/artikeltje voor in de volgende Nieuwsflits of wilt u voortaan de Nieuwsflits automatisch in uw e-mailbox ontvangen? Dat kan! Stuur een mail aan a03 (aan) veron.nl  en meldt u aan. Bent u al geabonneerd, maar heeft/krijgt u een nieuw e-mailadres vergeet dan niet de wijziging door te geven dan blijft u op de hoogte! Oudere nummers vindt u in ons archief.