Nieuwsflits – december 2021

Beste amateur,

Nieuwsflits – Vrijdag 10 december is er geen afdelingsavond in verband met de verscherpte coronamaatregelen. Verder vindt u in de Nieuwsflits een verslag van de lezing van november en overig verenigingsnieuws.

Bepaal mede de koers van VERON – Bent u lid van de VERON Amersfoort en heeft u een voorstel dat u graag besproken wilt hebben op de VR? Stuur dan vóór  31 december 2021 uw voorstel naar de secretaris via ons contactformulier. Het gaat hier om voorstellen die te maken moeten hebben met het beleid van de vereniging. De ingediende afdelingsvoorstellen bespreken we tijdens onze bijeenkomst van januari.

Wekelijkse A03-ronde op PI3AMF – Elke zondag is er een Ronde van Amersfoort (RvA) onder de roepletters PI4AMF. Vanaf 20.30 uur via de 2 meter repeater op 145.625 MHz. Zijn er berichten of heeft u nieuws wat u wilt delen, dan kunt u dat zelf inbrengen. Er wordt ook gewerkt om dit van tevoren op te nemen en tijdens de ronde uit te zenden. Stuur hiervoor een mail Evert (PA3AYQ) via pa3ayq@veron.nl.

QSL-kaarten – Na telefonisch overleg met Peter Butselaar (NL5557) kunnen QSL-kaarten bij hem thuis worden opgehaald. Kaarten voor verzending mogen de komende maanden bij hem in de brievenbus. Bij grote hoeveelheden a.u.b. eerst even bellen (06-13384190) of hij thuis is.

Ik wens u veel leesplezier en graag tot ziens bij een van de activiteiten.

Dick Radstaak (PA0MBR), afdelingssecretaris

 

button Nieuwsflits (.pdf) button  Nieuwsflits (.txt)

PS Heeft u een bericht voor in de volgende Nieuwsflits of onze website stuur dit dan naar a03@veron.nl. Dit adres kunt u ook gebruiken als u de Nieuwsflits niet langer wilt ontvangen. Een nieuw emailadres pas dit aan in het VAS dan blijft u op de hoogte van het laatste VERON (afdelings)nieuws!