Nieuwsflits – januari 2019

Beste amateur,

Namens het bestuur van de VERON Amersfoort (a03) wens ik u een voorspoedig en gezond radiojaar 2019.

In dit bericht vindt u als bijlage de Nieuwsflits nummer 191 met daarin o.a. de aankondiging van de afdelingsbijeenkomst van 11 januari. Tijdens deze avond bieden we u uitgebreid de gelegenheid om elkaar de beste wensen over te brengen. Ook worden deze avond de ingediende concept afdelings-VR-voorstellen behandeld. In de nieuwsbrief vindt u welke initiatieven zijn ingediend met in het artikel een link naar de volledige onderbouwing van deze concept-voorstellen.

Natuurlijk kunt u deze avond ook weer terecht bij Peter, onze QSL-manager, voor het brengen en halen van QSL-kaarten.

De avond wordt gehouden in ontmoetingscentrum “De Herberg” aan de Watersteeg 85 (wijk Nieuwland) in Amersfoort. De Watersteeg wordt in sommige navigatiesystemen aangeduid als ‘fietspad’. Het beste is dan de Sporthal Nieuwland aan de Zeldertsedreef 3, 3824 EJ Amersfoort in te voeren. Daar kunt u ook het beste parkeren. Voor bezoekers die de bus nemen: neem stadsdienst lijn X2, halte Zonnewijzer.

Aanvang 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur.

Ik wens u weer veel leesplezier toe en graag tot ziens bij een van de activiteiten

Gert van Loo (PA2LO),
secretaris VERON Amersfoort (a03)

 

button Nieuwsflits (.pdf) button  Nieuwsflits (.txt)

PS – Heeft u zelf een bericht/artikeltje voor in de volgende Nieuwsflits of wilt u voortaan de Nieuwsflits automatisch in uw e-mailbox ontvangen? Dat kan! Stuur een mail aan a03 (aan) veron.nl  en meldt u aan. Bent u al geabonneerd, maar heeft/krijgt u een nieuw e-mailadres vergeet dan niet de wijziging door te geven dan blijft u op de hoogte! Oudere nummers vindt u in ons archief.