Nieuwsflits – juni 2018

Beste amateur,

In dit bericht vindt u als bijlage de Nieuwsflits nummer 186 met daarin o.a. de aankondiging van de verenigingsavond van vrijdag 8 juni, dan is er (voor degenen die zich vooraf hebben opgegeven!) vanaf 19.00 uur (inloop 18.30 uur) de afdelings-BBQ bij Radio Club Bunschoten (Haarbrug 10-B).

Over het weer hoeft u zich geen zorgen te maken, er is droog weer besteld en bij regen en donder zijn er voldoende voorbereidingen getroffen om u een gezellige, warme en droge avond te bezorgen. In verband met het aantal deelnemers adviseren wij u om – indien mogelijk – zelf een stoel mee te nemen: we kunnen niet garanderen dat er voldoende stoelen aanwezig zijn.

Verder kunt u in de Nieuwsflits een verslag lezen van de bijeenkomst van mei, de CW-velddagcontest, een bezoek aan Hamvention en overig verenigingsnieuws.

Juli en augustus zijn er geen verenigingsavonden, de eerste verenigingsavond na de vakantiestop is op vrijdag 14 september.

Via www.a03.veron.nl kunt u informatie vinden over de VAM-avond, vossenjachten, contesten, cursussen en andere activiteiten tijdens de zomermaanden.

Ik wens u weer veel leesplezier toe en graag tot ziens bij een van de activiteiten.

Gert van Loo (PA2LO),
secretaris VERON Amersfoort (a03)

button Nieuwsflits (.pdf) button  Nieuwsflits (.txt)

PS – Heeft u zelf een bericht/artikeltje voor in de volgende Nieuwsflits of wilt u voortaan de Nieuwsflits automatisch in uw e-mailbox ontvangen? Dat kan! Stuur een mail aan a03 (aan) veron.nl  en meldt u aan. Bent u al geabonneerd, maar heeft/krijgt u een nieuw e-mailadres vergeet dan niet de wijziging door te geven dan blijft u op de hoogte! Oudere nummers vindt u in ons archief.