Nieuwsflits – juni 2019

Beste amateur,

In dit bericht vindt u als bijlage de Nieuwsflits nummer 196 met daarin o.a. de aankondiging van de verenigingsavond van vrijdag 14 juni, dan is er (voor degenen die zich vooraf hebben opgegeven!) vanaf 19.00 uur (inloop 18.30 uur) de afdelings-BBQ bij Radio Club Bunschoten (Haarbrug 10-B).

Over het weer hoeft u zich geen zorgen te maken, er is droog weer besteld en bij regen en donder zijn er voldoende voorbereidingen getroffen om u een gezellige, warme en droge avond te bezorgen. In verband met het aantal deelnemers adviseren wij u om – indien mogelijk – zelf een stoel mee te nemen: we kunnen niet garanderen dat er voldoende stoelen aanwezig zijn.

Verder kunt u in de Nieuwsflits een verslag lezen van de bijeenkomst van mei, een bezoek aan Hamvention en overig verenigingsnieuws.

Juli en augustus zijn er geen verenigingsavonden, de eerste verenigingsavond na de vakantiestop is op vrijdag 13 september.

Via onze site kunt u informatie vinden over de VAM-avond en andere activiteiten tijdens de zomermaanden.

Ik wens u veel leesplezier en een fijne vakantie toe en graag tot ziens bij een van de activiteiten.

Namens het bestuur van VERON Amersfoort,
Lex van der Lugt (PA1LEX), secretaris

 

button Nieuwsflits (.pdf) button  Nieuwsflits (.txt)

PS – Heeft u zelf een bericht/artikeltje voor in de volgende Nieuwsflits of wilt u voortaan de Nieuwsflits automatisch in uw e-mailbox ontvangen? Dat kan! Stuur een mail aan a03 (aan) veron.nl  en meldt u aan. Bent u al geabonneerd, maar heeft/krijgt u een nieuw e-mailadres vergeet dan niet de wijziging door te geven dan blijft u op de hoogte! Oudere nummers vindt u in ons archief.