Nieuwsflits – maart 2019

Beste amateur,

In dit bericht vindt u de Nieuwsflits nummer 193 met daarin o.a. de uitnodiging voor de Huishoudelijke Vergadering en behandeling van de VR-voorstellen van 8 maart aanstaande. De vergadering, die begint om 20.00 uur, is alleen toegankelijk voor VERON-afdelingsleden en eventueel door het bestuur uitgenodigde VERON-leden (afdelingsreglement art. 7). Zaal open 19.30 uur. Ter voorbereiding ontvangt ’t Geruis met de stukken voor de huishoudelijke vergadering.

Bestuursverkiezing
Tijdens de Huishoudelijke Vergadering worden ook de bestuursverkiezingen gehouden.

Aftredend en herkiesbaar zijn: Frans de Bles (PC2F) en Tijmen de Jong (PA3GRM).
Aftredend en niet herkiesbaar is: Gert van Loo (PA2LO)
Niet aftredend zijn: Casper Janse (PA1CJ) en Maarten Bos (PA3EYC)

Wilt u zich kandidaat stellen voor een bestuursfunctie? Dat kan! Aanmelding is mogelijk bij de secretaris tot aanvang van de vergadering.

Deze avond wordt weer gehouden in ontmoetingscentrum “De Herberg” aan de Watersteeg 85 (wijk Nieuwland) in Amersfoort. De Watersteeg wordt in sommige navigatiesystemen aangeduid als ‘fietspad’. Het beste is dan de Sporthal Nieuwland aan de Zeldertsedreef 3, 3824 EJ Amersfoort in te voeren. Daar kunt u ook het beste parkeren. Voor bezoekers die de bus nemen: neem stadsdienst lijn 2X, halte Zonnewijzer.

Verder kunt u hierin lezen een verslag van de bijeenkomst van februari en overig verenigingsnieuws.

Ik wens u weer veel leesplezier toe en graag tot ziens bij een van de activiteiten!

Gert van Loo (PA2LO),
secretaris VERON Amersfoort (a03)

 

 

button Nieuwsflits (.pdf) button  Nieuwsflits (.txt)
button VR-voorstellen button  Voorstel Donatiebeleid
button ’t Geruis

PS – Heeft u zelf een bericht/artikeltje voor in de volgende Nieuwsflits of wilt u voortaan de Nieuwsflits automatisch in uw e-mailbox ontvangen? Dat kan! Stuur een mail aan a03 (aan) veron.nl  en meldt u aan. Bent u al geabonneerd, maar heeft/krijgt u een nieuw e-mailadres vergeet dan niet de wijziging door te geven dan blijft u op de hoogte! Oudere nummers vindt u in ons archief.