Nieuwsflits – maart 2021

Beste amateur,

In dit bericht vindt u de Nieuwsflits nummer 213 met daarin o.a. de uitnodiging voor de Huishoudelijke Vergadering op vrijdagavond 12 maart die we in digitale vorm via Zoom zullen houden. Door de Corona maatregelen is dit de enige optie, maar we hebben er vertrouwen in dat het een succes zal worden.

Deelname aan deze vergadering is alleen mogelijk voor de leden van VERON a03 (Amersfoort) en vooraf aanmelden is verplicht i.v.m. communicatie en controle. U kunt hiervoor gebruik maken van het aan/af meldformulier op onze site. Dit kan tot 12 maart, hierna ontvangt u een bevestigingsmail inclusief inlogcode. Op deze website zullen ook de spelregels en etiquette voor de digitale vergadering worden vermeld.

In verband met een soepele afhandeling van de vergadering willen we graag vooraf de (rond)vragen ontvangen.

Dit is een mooie gelegenheid voor u om uw stem te laten horen en mee te denken over het beleid van onze vereniging. Ter voorbereiding ontvangt u ’t Geruis met de stukken voor de Huishoudelijke Vergadering.

Wilt u zich kandidaat stellen voor een bestuursfunctie? Dat kan! Aanmelding is mogelijk bij de secretaris tot aanvang van de vergadering.

De vergadering begint om 20.00 uur en aanmelden is mogelijk vanaf 19.30 uur.

Ik wens u weer veel leesplezier toe en graag tot ziens bij een van de activiteiten!

Dick Radstaak (PA0MBR), afdelingssecretaris

 

button Nieuwsflits (.pdf) button  Nieuwsflits (.txt)

PS – Heeft u zelf een bericht/artikeltje voor in de volgende Nieuwsflits of wilt u voortaan de Nieuwsflits automatisch in uw e-mailbox ontvangen? Dat kan! Stuur een mail aan a03 (aan) veron.nl  en meldt u aan. Bent u al geabonneerd, maar heeft/krijgt u een nieuw e-mailadres vergeet dan niet de wijziging door te geven dan blijft u op de hoogte! Oudere nummers vindt u in ons archief.