Nieuwsflits – mei 2017

Beste amateur,

In dit bericht vindt u als bijlage de Nieuwsflits nummer 175 met daarin o.a. de aankondiging van de afdelingsbijeenkomst van 12 mei. Deze keer is er een lezing over het gebruik van ferriet materiaal in baluntransformatoren door Wim Telkamp (PA3DJS).

De lezing wordt gehouden in ontmoetingscentrum “De Herberg” aan de Watersteeg 85 (wijk Nieuwland) in Amersfoort. De Watersteeg wordt in sommige navigatiesystemen aangeduid als ‘fietspad’. Het beste is dan de Sporthal Nieuwland aan de Zeldertsedreef 3, 3824 EJ Amersfoort in te voeren. Daar kunt u ook het beste parkeren. Voor bezoekers die de bus nemen: neem stadsdienst lijn X2, halte Zonnewijzer.

Aanvang 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur.

Verder kunt u hierin lezen een verslag van de bijeenkomst van april, de aankondiging van de 80 meter foxOring vossenjacht op 14 mei en overig verenigingsnieuws.

Vrijdag 9 juni is er weer de jaarlijkse BBQ u kunt zich hier voor 1 juni opgeven bij Roel (PB0ACU), het kost 12,50 all-in per persoon (inclusief drank). Daarvoor gaat u gegarandeerd met een goed gevulde buik naar huis! U komt toch ook?

Ik wens u weer veel leesplezier toe en graag tot ziens bij een van de activiteiten!

73, Gert van Loo (PA2LO), secretaris VERON Amersfoort (a03)

 

button Nieuwsflits (.pdf) button  Nieuwsflits (.txt)

 

PS – Heeft u zelf een bericht/artikeltje voor in de volgende Nieuwsflits of wilt u voortaan de Nieuwsflits automatisch in uw e-mailbox ontvangen? Dat kan! Stuur een mail aan a03 (aan) veron.nl en meldt u aan. Bent u al geabonneerd, maar heeft/krijgt u een nieuw e-mailadres vergeet dan niet de wijziging door te geven dan blijft u op de hoogte! Oudere nummers vindt u in ons archief.