Nieuwsflits – oktober 2019

Beste amateur,

In dit bericht als bijlage de Nieuwsflits nummer 198 met daarin o.a. de aankondiging van de afdelingsbijeenkomst van vrijdag 11 oktober met dit keer een presentatie over de Es Hail satelliet, de eerste geostationaire satelliet met amateurradio transponders aan boord, door Adriaan (PA1LIO).

Natuurlijk kunt u deze avond ook weer terecht bij onze QSL-manager voor het brengen en halen van QSL-kaarten.

Verder vindt u in de Nieuwsflits een verslag van de bijeenkomst van september en overig verenigingsnieuws.

De avond wordt gehouden in ontmoetingscentrum “De Herberg” aan de Watersteeg 85 (wijk Nieuwland) in Amersfoort. De Watersteeg wordt in sommige navigatiesystemen aangeduid als ‘fietspad’. Het beste is dan de Sporthal Nieuwland aan de Zeldertsedreef 3, 3824 EJ Amersfoort in te voeren. Daar kunt u ook het beste parkeren. Voor bezoekers die de bus nemen: neem stadsdienst lijn X2, halte Zonnewijzer.

Aanvang 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur.

Ik wens u weer veel leesplezier toe en graag tot ziens bij een van de activiteiten.

Namens het bestuur van VERON Amersfoort,
Lex van der Lugt (PA1LEX), secretaris

 

button Nieuwsflits (.pdf) button  Nieuwsflits (.txt)

PS – Heeft u zelf een bericht/artikeltje voor in de volgende Nieuwsflits of wilt u voortaan de Nieuwsflits automatisch in uw e-mailbox ontvangen? Dat kan! Stuur een mail aan a03 (aan) veron.nl  en meldt u aan. Bent u al geabonneerd, maar heeft/krijgt u een nieuw e-mailadres vergeet dan niet de wijziging door te geven dan blijft u op de hoogte! Oudere nummers vindt u in ons archief.