Nieuwsflits – september 2017

Beste amateur,

In dit bericht vindt u als bijlage de Nieuwsflits nummer 177 met daarin o.a. de aankondiging van de verenigingsavond van vrijdag 8 september. Maarten (PA3EYC) vertelt deze avond over het bezoek eerder dit jaar aan de Contest University in Dayton en de Hamvention in Xenia.

Heeft u zelf beeldmateriaal van radiogerelateerde activiteiten die u tijdens de vakantieperiode hebt ondernomen en wilt u hierover iets vertellen? Dat kan tijdens het tweede deel van de avond. Neem uw foto’s of video’s vooral mee. We kijken uit naar uw verhaal.

QSL kaarten
Natuurlijk kunt u deze avond ook weer terecht bij onze QSL-manager voor het halen en brengen van uw QSL-post. Op de website a03.veron.nl vindt u of er kaarten voor u zijn.

Morsecursus: opgeven kan nog!
Op donderdag 14 september start om 20.00 uur in het Clubhuis Bunschoten (Haarbrug 10b) de nieuwe morsecursus. Inschrijven is mogelijk bij Koos (PA3BJV). Dit kan telefonisch (033-4551992) of per e-mail: pa3bjv@veron.nl.

Ik wens u weer veel leesplezier toe en graag tot ziens bij een van de activiteiten.

73, Gert van Loo (PA2LO), secretaris VERON Amersfoort (a03)

 

button Nieuwsflits (.pdf) button  Nieuwsflits (.txt)

 

PS – Heeft u zelf een bericht/artikeltje voor in de volgende Nieuwsflits of wilt u voortaan de Nieuwsflits automatisch in uw e-mailbox ontvangen? Dat kan! Stuur een mail aan a03 (aan) veron.nlen meldt u aan. Bent u al geabonneerd, maar heeft/krijgt u een nieuw e-mailadres vergeet dan niet de wijziging door te geven dan blijft u op de hoogte! Oudere nummers vindt u in ons archief.