OM Fred Vorstermans (NL 368) Silent Key

Op 3 december 2022 is overleden ons afdelingslid Fred Vorstermans (NL 368) in de leeftijd van 74 jaar.

Fred, voor mij een oude vriend uit de 60-er jaren, woonde toen nog bij zijn ouders tegenover het Sportfondsenbad in Amersfoort. Fred was al vroeg begaan met de radiohobby, zo had hij al in zijn tienerjaren een eigen mobiele disco installatie genaamd R.D.S. (Radio Disco Star).

Later kwam de winkel R.D.S. Electronics aan de Haydnstraat, daar kwam je nooit voor niets. Met onderdelen en vooral raad en daad kreeg een ieder advies en ondersteuning in zijn of haar bouwproject zich niets aantrekkend van de overvolle winkel. Ja, je moest geduld hebben en de tijd nemen om even te gaan shoppen bij Fred.

Met respect en dankbaarheid denk ik terug aan die jaren waar we elkaar, ook in de privésfeer, wisten te vinden en diverse klussen en projecten wisten te klaren. Ook binnen de afdeling verdiende hij zijn sporen als bestuurslid en met de vele verkopingen die hij leidde.

In de afgelopen jaren werd het wat stiller rondom Fred. Toch bracht hij recentelijk een grote club mensen van vroeger jaren weer bij elkaar tijdens het 50-jarig bestaan van zijn winkel.

We gaan hem missen deze zeer markante man. Fred dank voor alle raadgevingen, adviezen en begrip.

Wij wensen zijn partner Bep en zijn zusters heel veel sterkte in de verwerking van dit verlies.

Namens Leden en Bestuur VERON Amersfoort, Koos (PA3BJV)