Online interesse onderzoek

search-button-500x300Om de service en informatievoorziening naar de leden te verbeteren, wil de VERON graag weten waar jou interesses als radioamateur liggen. Daarom nodigt de PR-commissie van de VERON je uit om deel te nemen aan een online onderzoek. Leden waarvan het e-mailadres bij het Centraal Bureau bekend is, ontvangen hiervoor op 18 november per mail een uitnodiging.

Het onderzoek bestaat uit 15 vragen en is uitsluitend bedoeld voor VERON leden. Onder de deelnemers aan dit onderzoek worden diverse cadeaubonnen als waardering voor deelname verloot.

Gegevens uit dit onderzoek worden uitsluitend door de VERON gebruikt om service naar haar leden te verbeteren. Alle data wordt opgeslagen in een veilige omgeving. Deelnemen kan tot 15 december.

Om deel te kunnen nemen is het ingeven van het VERON lidmaatschapsnummer noodzakelijk. Dit nummer vind je op het lidmaatschapskaartje dat jaarlijks, na ontvangst van de contributie, wordt verzonden.

Heb jij geen uitnodiging ontvangen? Dan is je e-mailadres waarschijnlijk niet bekend bij de centrale ledenadministratie. Wil je toch deelnemen? Dan kan je deze link gebruiken om het onderzoek in te vullen: https://www.veron.nl/interesseonderzoek-formulier