Update: PACC 2021 – CW Operators gezocht

Update 17-01-2021:

De aanmelding voor de PACC 2021 bemanning loopt lekker door.

De onderstaande operators hebben zich al aangemeld:

André (PD3AL) SSB
Frans (PC2F) SSB
Gert (PA2LO) SSB
Klaas (PC2K) contestmanager
Lex (PA1LEX) SSB+CW
Maarten (PA3EYC) CW
Peter (PC3M) SSB+CW
Randy (PH4X) Reserve
Tijmen (PA3GRM) CW
Willem (PD0WVD) SSB

Begin februari gaan we testen met antennes en sets. De operators krijgen dan de mogelijkheid te oefenen, uitnodiging volgt via email.

Voor SSB is aanmelden niet meer mogelijk, we zoeken nog CW operators voor de zaterdagavond van 20.00 tot 24.00 uur, aanmelden voor 1 februari !

Update 24-12-2020:

De PACC 2021 komt er weer aan, dit jaar willen we op 13 en 14 februari weer met twee zenders (SSB en CW) gelijktijdig in de lucht zijn (klasse Multi-Two).

Klaas (PC2K) heeft zijn station ter beschikking gesteld. We hebben hierbij het grote voordeel dat we minder hoeven te bouwen. Ook weten we vooraf dat de antennes, coax-kabels, filters, eindtrappen en zenders in optimale contest conditie verkeren.

We zullen zeker rekening houden met de Corona maatregelen. Voor nu betekent dit dat achter elke set alleen één operator aanwezig is. Helaas kunnen we elkaar niet zoals gebruikelijk op de contest locatie ontmoeten.

Mede hierom hebben we besloten dit jaar voor de maximale punten te gaan en serieus te gaan contesten.  In vergelijking met voorgaande jaren is er dan ook geen tweede operator bij de set.

De onderlinge afstanden tussen de twee opstellingen zijn voldoende groot en we gaan nog in overleg of nadere ventilatie voorzieningen noodzakelijk zijn. Indien de voorspellingen aangeven dat de kans op een storm groot is, zijn we ook bezig met een plan B.

We zijn nog op zoek naar ervaren CW operators die zich in willen zetten voor een top 3 klassering.

Je kunt je hieronder aanmelden: