Verslag kerstbijeenkomst

Vrijdag 9 december werd de traditionele avond in kerstsfeer gehouden in De Herberg. We zien een toename van het aantal amateurs dat zijn of haar partner meeneemt, naar de avond: een goede ontwikkeling!

Voorzitter Frans (PC2F) maakte op deze avond bekend welke deelnemer dit jaar de winnaar is geworden van de Amersfoortse Wisselbeker voor deelname aan de VERON Afdelingscompetitie. Dit jaar komt die eer toe aan Rienus (PA0RBA): gefeliciteerd! De nummers 1, 2 en 3 van de afdeling binnen de afdelingscompetitie ontvingen een medaille. Ook kon Frans melden dan binnenkort de vernieuwde A03-website in de lucht zal komen. Frank (PA3DTX)  en Gert (PA2LO) hebben de website (a03.veron.nl) aangepast naar de nieuwe huisstijl van de VERON.

Terwijl de aanwezigen genoten van de hapjes en drankjes, concentreerden ze zich op de nummers die door bingomasters Eddy (PA0RSM) en Roel (PB0ACU) werden voorgelezen. Ook dit jaar hadden Maarten (PA3EYC) en zijn XYL weer voor mooie bingoprijzen gezorgd. Bij de bingo was er duidelijk sprake van een ‘lucky table’: meerdere prijzen gingen naar dezelfde tafel. Tot hilariteit van de aanwezigen won dezelfde lucky table ook nog eens de hoofdprijs van de verloting. Tja, als je eenmaal het geluk aan je hebt hangen dan is het niet tegen te houden.

Een bijzonder moment van de avond werd ingevuld door Hilde (PA3EKW). Zij vertelde, in rijm, het treurig aflopende verhaal van ‘het leven als kerstboom’. Gelukkig: het duurt nog even voor al onze kerstbomen op de brandstapel zullen belanden, daarom, om af te sluiten met de woorden van Frans: “Wij wensen jullie samen met jullie naasten hele fijne dagen toe!”