Werk dit weekend PJ2T en ontvang de speciale QSL

Vanaf Curacao ontvingen we een berichtje van Maarten (PA3EYC). Ook dit jaar was hij weer aanwezig bij de viering van Thanksgiving op het conteststation PJ2T.

“Twee flinke kalkoenen kwamen uit de oven en de tafel was rijkelijk gevuld met van alles en nog wat”, zo laat Maarten weten.

Dit jaar is het een bijzonder jaar voor de crew van PJ2T: In 1967 zijn W1BIH, W1FJJ, W1TX, W3GRF, W4GF & W4KFC op het eiland neergestreken en werd als PJ3CC meegedaan aan de CQWW CW contest. En niet zonder succes, want er werd meteen gewonnen!Vanaf die tijd is elk jaar vanaf Curaçao meegedaan aan de CQWW CW Contest. Nu, 50 jaar later, staat er één van de grootste conteststations  van de Cariben.

Op uitnodiging van de huidige crew was vandaag Al (W1FJ) aanwezig.  Hij was één van de amateurs die 50 jaar geleden, toen nog als W1FJJ, meedeed. En….hij had de beker van 1967 bij zich!

Vanwege het jubileum dit jaar, ontvangt iedereen die dit weekend met PJ2T werkt een bijzondere QSL. Extra bijzonder is dat de foto voor de QSL gemaakt is door ons afdelingslid Maarten. Dus probeer dit weekend een QSO met ze maken in de contest!

Maarten zelf is de afgelopen dagen regelmatig actief geweest op de banden, voornamelijk in CW. Verschillende afdelingsleden hebben Maarten al in het log kunnen zetten. Werk je komend weekend met PJ2T? Ook dan heb je zelfs kans dat Maarten, als gastoperator, achter de knoppen zit. Veel succes dus met het werken van PJ2T!