Afdelingsbijeenkomst september

Het afdelings-bestuur heeft besloten om de afdelingsbijeenkomst van 11 september (onderling QSO) door te laten gaan. Hierbij hanteren we de voorwaarden, regels en protocollen zoals bepaald door RIVM en veiligheidsregio. We hebben goedkeuring voor de bijeenkomst gekregen, maar moeten ons wel aan het protocol van ontmoetingscentrum De Herberg houden.

Na bijna een half jaar Corona, wordt van een ieder wel verwacht dat hij/zij hiervan op de hoogte is en zich daar keurig aan houdt. Uw en onze gezondheid en veiligheid blijven namelijk onze belangrijkste zorg en hier zal streng op worden toegezien. Dragen van mondkapjes mag natuurlijk wel, maar is niet verplicht.

Het maximaal aantal bezoekers aan de afdelingsavond in ontmoetingscentrum De Herberg is beperkt tot 24 personen. Ten behoeve van registratie voor een mogelijk GGD Bron en Contact Onderzoek (BCO) moeten de bezoekers zich vooraf aanmelden. Bij binnenkomst vind een gezondheidscheck plaats. Eenmaal binnen zoekt u een vaste plaats en houdt u rekening met de regels. Een bestuurslid zal u nogmaals de regels toelichten. Wij vragen om uw begrip.

Aanmelding via onderstaand contactformulier, alle velden invullen a.u.b. Aan de hand van deze gegevens stellen we de lijst op waar de GGD om zou kunnen vragen.

Met een maximum van 24 personen kan het echter snel vol zijn, we maken een lijst op volgorde van aanmelden. De eerste 24 personen krijgen per mail een bevestiging voor deelname. Zonder bevestiging helaas geen toegang.

Er zijn meer dan 15 aanmeldingen dus deze bijeenkomst gaat door, er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar.

Let op, uiterste aanmelddatum donderdag 10 september !