De vakantie is voorbij, hoe gaan we verder ?

Het Corona-virus houdt ons allen nog steeds in de greep, er zijn zorgen dat de tweede uitbraak sneller komt dan verwacht, de overheid stelt de regels continu bij.

Op de 2e vrijdag van september staat de eerste bijeenkomst na de vakantie gepland en we beraden ons als bestuur of we deze bijeenkomst door moeten laten gaan. Net als jullie zijn we benieuwd hoe een ieder het is vergaan afgelopen half jaar, maar uw en onze gezondheid en veiligheid blijft onze belangrijkste zorg.

Lees voor het laatste nieuws deze afdelingswebsite en doe mee aan onze Ronde van Amersfoort iedere zondagavond op PI3AMF vanaf 20:30 uur.

Nu de hitte wat afgenomen is en er eindelijk weer wat neerslag valt is het op zolder in de shack ook wat meer dragelijk en met de wereldwijde pandemie zijn veel radioamateurs vaker dan normaal actief en valt er op elke band wel wat te werken. Maar ook de shack opruimen en de zaak verbouwen is ook iets wat velen gedaan hebben of nu gaan doen. Zo gebruikt ieder zijn extra uurtjes thuis zo nuttig mogelijk. Dan is een hobby aan huis best fijn en over de radio kunnen we wel onderling contact hebben.

Ook in deze lastige periode wensen wij  een ieder veel plezier met onze mooie radiohobby.

Namens het bestuur van de afdeling A03 Amersfoort,
Frans de Bles (PC2F), afdelingsvoorzitter