Update: Einde van VAM-avonden in Bunschoten

Update 12-11-2019:

Nieuwe locatie

Van de VAM-beheerders ontvingen wij de volgende informatie:

Maandag 18 november 2019 is er weer de bekende VAM-avond. Deze is op de nieuwe locatie: Uraniumweg 54 te (3812 RK) Amersfoort bij Ridder Lastechniek.

De toegang is aan de rechterzijde bij het hek, na een druk op de bel word je opgehaald.

Bezoekers zijn van harte welkom vanaf 19.15, voor versnaperingen wordt gezorgd.

Namens Adriaan – Jaap – Jan, SORRY voor het ongemak.


Einde van VAM-avonden in Bunschoten

De eigenaar van het bedrijfsgebouw waarin de Radio Club Bunschoten zich bevindt, heeft besloten dat zijn ruimte per direct (11 november) niet meer beschikbaar is voor de VAM-avonden op maandagavond. De VAM zal dus op zoek moeten naar een nieuwe locatie.

Het is in de geschiedenis van de VAM niet de eerste keer dat zij moet verhuizen. De VAM is op vele plekken georganiseerd, zoals in de technische school op de Leusderweg, gebouw De Schakel en het verenigingsgebouwtje van de duivenvereniging de Ordenans. Ook was de VAM te gast in Leusden bij PI4AA.

In 2006 verhuisde de VAM naar het voormalig boerderijtje ”De Lage Weide” aan de Bisschopsweg 20 te Bunschoten. Sinds 2007 vond de VAM een gastvrij onderkomen aan de Haarbrug in Bunschoten. Daaraan is met het door de eigenaar genomen besluit nu een eind gekomen.


Over de VAM
De VAM is in het verleden ontstaan als initiatief van de VERON afdeling Amersfoort. In de afgelopen jaren is de VAM als zelfstandige initiatief doorgegaan waarbij sinds enige jaren geen formele organisatorische of financiële banden meer met de VERON afdeling Amersfoort bestaan. Vanuit de bezoekers van de VAM werd zelf gezorgd voor toezicht door beheerders en een natje en een droogje.

Daar onze afdeling elke vorm van het beleven van onze radiohobby aanmoedigt, hebben we altijd, ook-na verzelfstandiging van de VAM, de activiteiten op de VAM-avonden gepromoot. Uiteraard blijven we dat ook in de toekomst doen. Wij hopen dat de bezoekers van de VAM snel een nieuw onderkomen weten te vinden.