Nieuwsflits – december 2020

Beste amateur,

In dit bericht vindt u als bijlage de Nieuwsflits nummer 210 met daarin een artikeltje van de voorzitter en de mededeling dat de Kerstbijeenkomst in december vanwege het coronavirus niet doorgaat. Verder kunt u in de Nieuwsflits een verslag lezen van de digitale Huishoudelijke Vergadering van november en overig verenigingsnieuws.

82ste VERON Verenigingsraad (VR) april 2021 – Tot eind januari a.s. kunnen wij als afdeling voorstellen voor de VR indienen, dat kunnen onderwerpen van allerlei aard zijn. Voorstellen met uw onderbouwing kunnen tot 1 januari 2021 schriftelijk of per e-mail (a03@veron.nl) bij mij worden ingediend. Over deze voorstellen kunnen we dan tijdens de digitale verenigingsavond van 8 januari a.s. stemmen en tijdig bij het HB indienen.

Wekelijkse A03-ronde op PI3AMF – Elke zondag is er een Ronde van Amersfoort (RvA) onder de roepletters PI75AMF vanaf 20.30 uur via de 2 meter repeater op 145.625 MHz. Zijn er berichten of heb je nieuws wat je wilt melden dan kan je dat natuurlijk zelf inbrengen. Er wordt ook gewerkt om dat van tevoren op te nemen en tijdens de ronde uit te zenden. Stuur hiervoor een mail Evert (PA3AYQ) via PA3AYQ@VERON.nl.

Opschonen verzendlijst – Vanaf 2021 versturen we onze Nieuwsflits alleen nog aan leden van onze afdeling. We gebruiken hiervoor de email adressen uit het Veron Administratie Systeem. Indien u wel lid bent maar vanaf januari geen Nieuwsflits ontvangt, controleer dan eerst of uw vermelding in het VAS nog wel juist is. De nieuwsbrief wordt ook maandelijks geplaatst op onze website, leesbaar voor alle geïnteresseerden.

Ik wens u fijne feestdagen en blijf gezond,

Dick Radstaak (PA0MBR), afdelingssecretaris

 

button Nieuwsflits (.pdf) button  Nieuwsflits (.txt)

PS – Heeft u zelf een bericht/artikeltje voor in de volgende Nieuwsflits of wilt u voortaan de Nieuwsflits automatisch in uw e-mailbox ontvangen? Dat kan! Stuur een mail aan a03 (aan) veron.nl  en meldt u aan. Bent u al geabonneerd, maar heeft/krijgt u een nieuw e-mailadres vergeet dan niet de wijziging door te geven dan blijft u op de hoogte! Oudere nummers vindt u in ons archief.