Nieuwsflits – januari 2020

Beste amateur,

Namens het bestuur van de VERON Amersfoort (a03) wens ik u een voorspoedig en gezond radiojaar 2020.

In dit bericht vindt u als bijlage de Nieuwsflits nummer 201 met daarin o.a. de aankondiging van de afdelingsbijeenkomst van 10 januari. Tijdens deze avond bieden we u uitgebreid de gelegenheid om elkaar de beste wensen over te brengen.

Verder worden deze avond de ingediende concept afdelings-VR-voorstellen behandeld. Zijn er zaken waarvoor je aandacht wilt vragen tijdens de VR dan kan je dat deze avond nog kenbaar maken!

Natuurlijk kunt u deze avond ook weer terecht bij onze QSL-manager voor het brengen en halen van QSL-kaarten.

Deze avond wordt gehouden in ontmoetingscentrum “De Herberg” aan de Watersteeg 85 (wijk Nieuwland) in Amersfoort. De Watersteeg wordt in sommige navigatiesystemen aangeduid als ‘fietspad’. Het beste is dan de Sporthal Nieuwland aan de Zeldertsedreef 3, 3824 EJ Amersfoort in te voeren. Daar kunt u ook het beste parkeren. Voor bezoekers die de bus nemen: neem stadsdienst lijn X2, halte Zonnewijzer.

Aanvang 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur.

Verder kunt u hierin lezen een stukje van de voorzitter, een verslag van de bijeenkomst van december en overig verenigingsnieuws.

Ik wens u weer veel leesplezier toe en graag tot ziens bij een van de activiteiten

Namens het bestuur van VERON Amersfoort,
Lex van der Lugt (PA1LEX), secretaris

 

button Nieuwsflits (.pdf) button  Nieuwsflits (.txt)

PS – Heeft u zelf een bericht/artikeltje voor in de volgende Nieuwsflits of wilt u voortaan de Nieuwsflits automatisch in uw e-mailbox ontvangen? Dat kan! Stuur een mail aan a03 (aan) veron.nl  en meldt u aan. Bent u al geabonneerd, maar heeft/krijgt u een nieuw e-mailadres vergeet dan niet de wijziging door te geven dan blijft u op de hoogte! Oudere nummers vindt u in ons archief.