Nieuwsflits – januari 2022

Beste amateur,

Nieuwsflits
In dit bericht vindt u als bijlage de Nieuwsflits nummer 221 met daarin een artikeltje van de voorzitter, de aankondiging van de afdelingsbijeenkomst van 14 januari via Zoom en overig verenigingsnieuws.

Wekelijkse A03-ronde op PI2AMF (2m repeater)
Elke zondag is er een Ronde van Amersfoort (RvA) onder de roepletters PI4AMF vanaf 20.30 uur via de 2 meter repeater op 145.625 MHz. Zijn er berichten of heb je nieuws wat je wilt melden dan kan je dat natuurlijk zelf inbrengen. Er wordt ook gewerkt om dat van tevoren op te nemen en tijdens de ronde uit te zenden. Stuur hiervoor een mail Evert (PA3AYQ) via PA3AYQ@VERON.nl.

QSL-kaarten
Na telefonisch overleg met Peter Butselaar (NL5557) kunnen QSL-kaarten bij hem thuis worden opgehaald. Kaarten voor verzending mogen de komende maanden bij hem in de brievenbus. Bij grote hoeveelheden a.u.b. eerst even bellen (06-13384190) of hij thuis is.

Ik wens u een goed radiojaar 2022 toe en blijf gezond,

Dick Radstaak (PA0MBR), afdelingssecretaris

 

button Nieuwsflits (.pdf) button  Nieuwsflits (.txt)

PS Heeft u een bericht voor in de volgende Nieuwsflits of onze website stuur dit dan naar a03@veron.nl. Dit adres kunt u ook gebruiken als u de Nieuwsflits niet langer wilt ontvangen. Een nieuw emailadres pas dit aan in het VAS dan blijft u op de hoogte van het laatste VERON (afdelings)nieuws!

PS – per 1 januari 2022 hebben de 3 AMF-repeaters allemaal dezelfde roepletters (PI2).