Nieuwsflits – juni 2022

Beste amateur,

In dit bericht vindt u als bijlage de Nieuwsflits nummer 226 met daarin o.a. de aankondiging van de verenigingsavond van vrijdag 10 juni, dan is er (voor degenen die zich vooraf hebben opgegeven!) vanaf 19.00 uur (inloop 18.30 uur) de afdelings-BBQ in Bunschoten (Haarbrug 10-B).

Over het weer hoeft u zich geen zorgen te maken, er is droog weer besteld en bij regen en donder zijn er voldoende voorbereidingen getroffen om u een gezellige, warme en droge avond te bezorgen. In verband met het aantal deelnemers adviseren wij u om – indien mogelijk – zelf een stoel mee te nemen: we kunnen niet garanderen dat er voldoende stoelen aanwezig zijn.

Verder kunt u in de Nieuwsflits een verslag lezen van de bijeenkomst van mei, een bezoek aan Hamvention en overig verenigingsnieuws.

Juli en augustus zijn er geen verenigingsavonden, de eerste verenigingsavond na de vakantiestop is op vrijdag 9 september.
Via onze site houden wij u op de hoogte over de afdelings- en andere activiteiten tijdens de zomermaanden.

Ik wens u veel leesplezier en een fijne vakantie toe en graag tot ziens bij een van de activiteiten.

Dick (PA0MBR), afdelingssecretaris

PS Heeft u een bericht voor in de volgende Nieuwsflits of onze website stuur dit dan naar a03@veron.nl. Dit adres kunt u ook gebruiken als u de Nieuwsflits niet langer wilt ontvangen. Een nieuw emailadres pas dit aan in het VAS dan blijft u op de hoogte van het laatste VERON (afdelings)nieuws!

 

button Nieuwsflits (.pdf) button  Nieuwsflits (.txt)