Nieuwsflits – maart 2018

Beste amateur,

In dit bericht vindt u de Nieuwsflits nummer 183 met daarin o.a. de uitnodiging voor de huishoudelijke vergadering en behandeling van de VR-voorstellen van 9 maart aanstaande. Een mooie gelegenheid voor u om uw stem te laten horen en mee te denken over het beleid van onze vereniging. Ter voorbereiding ontvangt ’t Geruis met de stukken voor de huishoudelijke vergadering. De VR-voorstellen die tijdens de Verenigingsraad in Apeldoorn behandeld zullen worden kunt u lezen in ‘t Geruis als u doorklikt in de agenda op VR-voorstellen.

Wilt u zich kandidaat stellen voor een bestuursfunctie? Dat kan! Aanmelding is mogelijk bij de secretaris tot aanvang van de vergadering.

De vergadering, die begint om 20.00 uur, is alleen toegankelijk voor VERON-afdelingsleden en eventueel door het bestuur uitgenodigde VERON-leden (afdelingsreglement art. 7). Zaal open 19.30 uur.

Deze avond wordt weer gehouden in ontmoetingscentrum “De Herberg” aan de Watersteeg 85 (wijk Nieuwland) in Amersfoort. De Watersteeg wordt in sommige navigatiesystemen aangeduid als ‘fietspad’. Het beste is dan de Sporthal Nieuwland aan de Zeldertsedreef 3, 3824 EJ Amersfoort in te voeren. Daar kunt u ook het beste parkeren. Voor bezoekers die de bus nemen: neem stadsdienst lijn 2X, halte Zonnewijzer.

Verder kunt u hierin lezen een verslag van de bijeenkomst van februari, de aankondiging van de 80 meter Piet Wakker op 11 maart en overig verenigingsnieuws.

Ik wens u weer veel leesplezier toe en graag tot ziens bij een van de activiteiten!

Gert van Loo (PA2LO),
secretaris VERON Amersfoort (a03)

 

button Nieuwsflits (.pdf) button  Nieuwsflits (.txt)

 

PS – Heeft u zelf een bericht/artikeltje voor in de volgende Nieuwsflits of wilt u voortaan de Nieuwsflits automatisch in uw e-mailbox ontvangen? Dat kan! Stuur een mail aan a03 (aan) veron.nl  en meldt u aan. Bent u al geabonneerd, maar heeft/krijgt u een nieuw e-mailadres vergeet dan niet de wijziging door te geven dan blijft u op de hoogte! Oudere nummers vindt u in ons archief.