Nieuwsflits – maart 2020

Update 8 november:

Het afdelingsbestuur heeft besloten om op vrijdagavond 27 november de VERON A03 (Amersfoort) Huishoudelijke Vergadering 2020 in digitale vorm te houden. Vooraf aanmelden is verplicht i.v.m. communicatie en controle, gebruik hiervoor het formulier op onze site. Hier vindt u ook meer info over de digitale invulling van deze avond.

Update 5 oktober:

Huishoudelijke Vergadering 2020 afgelast

Het afdelingsbestuur heeft besloten om de Huishoudelijke Vergadering 2020 op 9 oktober niet door te laten gaan in verband met de verontrustende stijging van het aantal corona patiënten.

Er zal dus ook GEEN normale bijeenkomst plaatsvinden op 9 oktober!


Update 29 september 2020:

In verband met het coronavirus en in tegenstelling wat vermeld staat in Nieuwsflits 203 is de huishoudelijke vergadering verplaatst naar 9 oktober, de lezing door Dick (PA0MBR) over radio onder de 1 MHz vindt op een later tijdstip plaats.


Beste amateur,

In dit bericht vindt u de Nieuwsflits nummer 203 met daarin o.a. de uitnodiging voor de huishoudelijke vergadering met de behandeling van de VR-voorstellen van 13 maart aanstaande.

Een mooie gelegenheid voor u om uw stem te laten horen en mee te denken over het beleid van onze vereniging. Wilt u zich kandidaat stellen voor een bestuursfunctie dat kan! Aanmelding is mogelijk bij de secretaris tot aanvang van de vergadering.

Ter voorbereiding ontvangt u ’t Geruis met de stukken voor de huishoudelijke vergadering en de te behandelen VR-voorstellen.

De vergadering, die begint om 20.00 uur, is alleen toegankelijk voor VERON-afdelingsleden en eventueel door het bestuur uitgenodigde VERON-leden (afdelingsreglement art. 7). Zaal open 19.30 uur.

We willen bewust omgaan met het milieu, daarom worden ook dit jaar alle vergaderstukken digitaal tijdens de vergadering getoond.

Deze avond wordt weer gehouden in ontmoetingscentrum “De Herberg” aan de Watersteeg 85 (wijk Nieuwland) in Amersfoort. De Watersteeg wordt in sommige navigatiesystemen aangeduid als ‘fietspad’. Het beste is dan de Sporthal Nieuwland aan de Zeldertsedreef 3, 3824 EJ Amersfoort in te voeren. Daar kunt u ook het beste parkeren. Voor bezoekers die de bus nemen: neem stadsdienst lijn 2X, halte Zonnewijzer.

Verder kunt u hierin lezen een verslag van de bijeenkomst van februari en overig verenigingsnieuws. Ik wens u weer veel leesplezier toe en graag tot ziens bij een van de activiteiten!

Dick Radstaak (PA0MBR), afdelingssecretaris

 

button Nieuwsflits (.pdf) button  Nieuwsflits (.txt)
button VR-voorstellen button ’t Geruis

PS – Heeft u zelf een bericht/artikeltje voor in de volgende Nieuwsflits of wilt u voortaan de Nieuwsflits automatisch in uw e-mailbox ontvangen? Dat kan! Stuur een mail aan a03 (aan) veron.nl  en meldt u aan. Bent u al geabonneerd, maar heeft/krijgt u een nieuw e-mailadres vergeet dan niet de wijziging door te geven dan blijft u op de hoogte! Oudere nummers vindt u in ons archief.