Nieuwsflits – mei 2019

Beste Amateur,

In dit bericht vindt u als bijlage de Nieuwsflits nummer 195 met daarin o.a. de aankondiging van de afdelingsbijeenkomst van 10 mei. Deze keer is er een lezing over SDR-play en waterfalls door Tijmen (PA3GRM).

Natuurlijk kunt u deze avond ook weer terecht bij onze QSL-manager voor het brengen en halen van QSL-kaarten.

De lezing wordt gehouden in ontmoetingscentrum “De Herberg” aan de Watersteeg 85 (wijk Nieuwland) in Amersfoort. De Watersteeg wordt in sommige navigatiesystemen aangeduid als ‘fietspad’. Het beste is dan de Sporthal Nieuwland aan de Zeldertsedreef 3, 3824 EJ Amersfoort in te voeren. Daar kunt u ook het beste parkeren. Voor bezoekers die de bus nemen: neem stadsdienst lijn X2, halte Zonnewijzer.

Aanvang 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur.

Verder kunt u hierin lezen een verslag van de bijeenkomst van april en overig verenigingsnieuws.

Vrijdag 14 juni houden we voor leden van onze afdeling een zomerbarbecue bij Radio Club Bunschoten (Haarbrug 10-B).  Deelname aan de barbecue kost € 10,00 en voor € 5,00 euro meer mag u ook uw partner mee laten eten.  Geef u uiterlijk 1 juni op, zodat we de slager en de slijter aan het werk kunnen zetten. Opgeven (en betalen) doet u bij onze penningmeester Tijmen de Jong (tijmenn@kpnmail.nl).  We hopen u (en uw partner) te zien tijdens de BBQ.

Ik wens u weer veel leesplezier toe en graag tot ziens bij een van de activiteiten!

Namens het bestuur van VERON Amersfoort,
Lex van der Lugt (PA1LEX), secretaris VERON Amersfoort (a03)

Update

opgeven BBQ kan tot en met 7 juni.

button Nieuwsflits (.pdf) button  Nieuwsflits (.txt)

PS – Heeft u zelf een bericht/artikeltje voor in de volgende Nieuwsflits of wilt u voortaan de Nieuwsflits automatisch in uw e-mailbox ontvangen? Dat kan! Stuur een mail aan a03 (aan) veron.nl  en meldt u aan. Bent u al geabonneerd, maar heeft/krijgt u een nieuw e-mailadres vergeet dan niet de wijziging door te geven dan blijft u op de hoogte! Oudere nummers vindt u in ons archief.