Nieuwsflits – november 2020

Beste amateur,

In dit bericht vindt u de Nieuwsflits nummer 209 met daarin o.a. de uitnodiging voor de Huishoudelijke Vergadering. Deze houden we dit jaar op vrijdagavond 27 november in digitale vorm via Zoom. Door de Corona maatregelen is dit de enige optie, maar we hebben er vertrouwen in dat het een succes zal worden.

Deelname aan deze vergadering is alleen mogelijk voor de leden van VERON a03 (Amersfoort) en vooraf aanmelden is verplicht i.v.m. communicatie en controle.

In verband met een soepele afhandeling van de vergadering willen we graag vooraf uw (rond)vragen ontvangen, deze kunt u meteen stellen op het aanmeldformulier op onze site.

Aanmelden kan tot 26 november. Hierna ontvangt u een bevestigingsmail inclusief inlogcode en de spelregels die we hanteren voor deze digitale vergadering.

De Huishoudelijke Vergadering is een mooie gelegenheid voor u om uw stem te laten horen en mee te denken over het beleid van onze vereniging. Ter voorbereiding ontvangt u ’t Geruis met de stukken voor de Huishoudelijke Vergadering.

Wilt u zich kandidaat stellen voor een bestuursfunctie? Dat kan! Aanmelding graag via ons contactformulier. Dit kan tot aanvang van de vergadering.

De vergadering begint om 20.00 uur, graag ruim op tijd aanmelden. Toegang is mogelijk vanaf 19.30.

Ik wens u weer veel leesplezier toe en graag tot ziens op de Huishoudelijke Vergadering,

Dick Radstaak (PA0MBR), afdelingssecretaris

 

button Nieuwsflits (.pdf) button  Nieuwsflits (.txt)
button ’t Geruis

PS – Heeft u zelf een bericht/artikeltje voor in de volgende Nieuwsflits of wilt u voortaan de Nieuwsflits automatisch in uw e-mailbox ontvangen? Dat kan! Stuur een mail aan a03 (aan) veron.nl  en meldt u aan. Bent u al geabonneerd, maar heeft/krijgt u een nieuw e-mailadres vergeet dan niet de wijziging door te geven dan blijft u op de hoogte! Oudere nummers vindt u in ons archief.