Nieuwsflits – november 2021

Beste amateur,

Nieuwsflits – Vrijdag 12 november is er een verkoping van courante radioamateurspullen.

Natuurlijk kunt u deze avond ook weer terecht bij onze QSL-manager voor het brengen en halen van QSL-kaarten.

Verder vindt u in de Nieuwsflits een verslag van de lezing van oktober en overig verenigingsnieuws.

De avond wordt gehouden in ontmoetingscentrum “De Herberg” aan de Watersteeg 85 (wijk Nieuwland) in Amersfoort. De Watersteeg wordt in sommige navigatiesystemen aangeduid als ‘fietspad’. Het beste is dan de Sporthal Nieuwland aan de Zeldertsedreef 3, 3824 EJ Amersfoort in te voeren. Daar kunt u ook het beste parkeren.

Coronaregels: in ontmoetingscentrum “De Herberg” gelden de standaard corona regels, zoals bij rondlopen mondkapje op, deze mag af als men zit en de 1,5 meter regel.

Aanvang 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur.

Let op: Een ieder die naar de bijeenkomst komt doet dit op eigen verantwoordelijkheid en met inachtneming van de geldende corona maatregelen.

Ik wens u weer veel leesplezier toe en graag tot ziens bij een van de activiteiten.

Wekelijkse A03-ronde op PI3AMF – Elke zondag is er een Ronde van Amersfoort (RvA) onder de roepletters PI4AMF. Vanaf 20.30 uur via de 2 meter repeater op 145.625 MHz. Zijn er berichten of heeft u nieuws wat u wilt delen, dan kunt u dat zelf inbrengen. Er wordt ook gewerkt om dit van tevoren op te nemen en tijdens de ronde uit te zenden. Stuur hiervoor een mail Evert (PA3AYQ) via pa3ayq@veron.nl.

Dick Radstaak (PA0MBR), afdelingssecretaris

 

button Nieuwsflits (.pdf) button  Nieuwsflits (.txt)

PS Heeft u een bericht voor in de volgende Nieuwsflits of onze website stuur dit dan naar a03@veron.nl. Dit adres kunt u ook gebruiken als u de Nieuwsflits niet langer wilt ontvangen. Een nieuw emailadres pas dit aan in het VAS dan blijft u op de hoogte van het laatste VERON (afdelings)nieuws!