Nieuwsflits – oktober 2018

Beste amateur,
In dit bericht vindt u als bijlage de Nieuwsflits nummer 188 met daarin o.a. de aankondiging van de verenigingsavond van vrijdag 12 oktober met een lezing over Elektromagnetische Compatibiliteit (EMC) door Casper Janse (PA1CJ) en Koos Sportel (PA3BJV).

De lezing wordt gehouden in ontmoetingscentrum “De Herberg” aan de Watersteeg 85 (wijk Nieuwland) in Amersfoort. De Watersteeg wordt in sommige navigatiesystemen aangeduid als ‘fietspad’. Het beste is dan de Sporthal Nieuwland aan de Zeldertsedreef 3, 3824 EJ Amersfoort in te voeren. Daar kunt u ook het beste parkeren. Voor bezoekers die de bus nemen: neem stadsdienst lijn X2, halte Zonnewijzer.

Aanvang 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur.

Verder kunt u in de Nieuwsflits een verslag lezen van de afdelingsbijeenkomst van september, een update over de afdelingscompetitie, een verslag van de SSB-velddag 2018, de aankondiging van de FoxHole vossenjacht op 80 meter zondag 14 oktober en overig verenigingsnieuws.

Ik wens u weer veel leesplezier toe en graag tot ziens bij een van de activiteiten.

Gert van Loo (PA2LO),
secretaris VERON Amersfoort (a03)

button Nieuwsflits (.pdf) button  Nieuwsflits (.txt)

PS – Heeft u zelf een bericht/artikeltje voor in de volgende Nieuwsflits of wilt u voortaan de Nieuwsflits automatisch in uw e-mailbox ontvangen? Dat kan! Stuur een mail aan a03 (aan) veron.nl  en meldt u aan. Bent u al geabonneerd, maar heeft/krijgt u een nieuw e-mailadres vergeet dan niet de wijziging door te geven dan blijft u op de hoogte! Oudere nummers vindt u in ons archief.