Nieuwsflits – september 2019

Beste amateur,

In dit bericht als bijlage de Nieuwsflits nummer 197 met daarin o.a. de aankondiging van de eerste afdelingsavond na de zomerstop op vrijdag 13 september, dan is er onderling QSO en de mogelijkheid tot het vertonen van vakantie-radioamateur-lichtbeelden.

Natuurlijk kunt u deze avond ook weer terecht bij onze QSL-manager voor het brengen en halen van QSL-kaarten.

Verder vindt u in de Nieuwsflits o.a. een voorwoord van onze afdelingsvoorzitter, een verslag van de BBQ van juni in Bunschoten en overig verenigingsnieuws.

De avond wordt gehouden in ontmoetingscentrum “De Herberg” aan de Watersteeg 85 (wijk Nieuwland) in Amersfoort. De Watersteeg wordt in sommige navigatiesystemen aangeduid als ‘fietspad’. Het beste is dan de Sporthal Nieuwland aan de Zeldertsedreef 3, 3824 EJ Amersfoort in te voeren. Daar kunt u ook het beste parkeren. Voor bezoekers die de bus nemen: neem stadsdienst lijn X2, halte Zonnewijzer.

Aanvang 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur.

Morsecursus
De morsecursus begint weer op donderdag 12 september in Bunschoten. De eerste mogelijkheid tot het CW-examen 2de en 1ste klas vinden plaats in de maand december van 2019. Meer info over de cursus vindt u hier.

Ik wens u weer veel leesplezier toe en graag tot ziens bij een van de activiteiten.

Namens het bestuur van VERON Amersfoort,
Lex van der Lugt (PA1LEX), secretaris

 

button Nieuwsflits (.pdf) button  Nieuwsflits (.txt)

PS – Heeft u zelf een bericht/artikeltje voor in de volgende Nieuwsflits of wilt u voortaan de Nieuwsflits automatisch in uw e-mailbox ontvangen? Dat kan! Stuur een mail aan a03 (aan) veron.nl  en meldt u aan. Bent u al geabonneerd, maar heeft/krijgt u een nieuw e-mailadres vergeet dan niet de wijziging door te geven dan blijft u op de hoogte! Oudere nummers vindt u in ons archief.