Nieuwsflits – september 2022

Beste amateur,

Nieuwsflits: In dit bericht vindt u als bijlage de Nieuwsflits nummer 227 met daarin verslag van de juni-afdelings-BBQ en overig verenigingsnieuws.

Lezing: De eerste avond na de zomerstop is vrijdag 9 september met een lezing over zelf printen maken met KiCad door Rob (PE1NUV).

Natuurlijk kunt u deze avond ook weer terecht bij onze QSL-manager voor het brengen en halen van QSL-kaarten.

Locatie: Ontmoetingscentrum “De Herberg” aan de Watersteeg 85 (wijk Nieuwland) in Amersfoort. Start van de lezing is om 20:00 uur, inloop kan vanaf 19:30.

Start nieuwe morsecursus
De morsecursus seizoen 22/23 start op donderdag 15 september. De cursus wordt gegeven te Bunschoten (De Haarbrug 10 B). Zowel beginnende als ervaren telegrafisten kunnen op deze cursus terecht. U kan instromen op een van de volgende niveaus: beginner, gevorderde en high-speed. Meer info bij Koos (PA3BJV) email: pa3bjv@veron.nl.

Ik wens u weer veel leesplezier toe en graag tot ziens bij een van de activiteiten.

Dick (PA0MBR), afdelingssecretaris

PS Heeft u een bericht voor in de volgende Nieuwsflits of onze website stuur dit dan naar a03@veron.nl. Dit adres kunt u ook gebruiken als u de Nieuwsflits niet langer wilt ontvangen. Een nieuw emailadres pas dit aan in het VAS dan blijft u op de hoogte van het laatste VERON (afdelings)nieuws!

 

button Nieuwsflits (.pdf) button  Nieuwsflits (.txt)