OM Rob Kelder (PA0KEL) Silent Key

Op 29 april 2023 is op 84-jarige leeftijd overleden Rob Kelder PA0KEL.

Meer dan 30 jaar maakte Rob deel uit van de Amersfoortse Vossenjachtcommissie. Ook vervulde Rob een rol in het afdelingsbestuur: in de periode 1980-1985 was hij voorzitter van onze afdeling, die op dat moment uit meer dan 400 leden bestond.

Vele jaren verzorgde Rob de printservice van de afdeling én organiseerde en begeleide hij samen met Peter (PA3EPX), die ons op 16 april jl. is ontvallen, zelfbouwinitiatieven in de regio Amersfoort. Dat laatste paste ook goed bij hoe Rob de hobby beleefde: hij was een echte bouwer. De verbindingen die hij maakte waren vooral noodzakelijk om te kijken of het werkte.

Vanwege zijn bijzondere inzet voor de afdeling werd Rob in 1987 en 2007 uitgeroepen tot afdelingsamateur van het jaar. Ook mocht Rob in 2018 de Gouden Speld ontvangen.

Rob was een graag geziene en vaste gast bij veel van onze afdelingsactiviteiten. Helaas zorgde gezondheidsproblemen ervoor dat we zijn aanwezigheid in de afgelopen paar jaar hebben moeten missen: Rob verhuisde naar Ameland waar zijn familie mantelzorg kon verlenen.

Met het overlijden van Rob verliezen we opnieuw een amateur aan wie we veel dank verschuldigd zijn. Rob, rust in vrede. Bedankt dat we onderdeel mochten zijn van jouw leven.

Wij wensen de nabestaanden veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Namens Leden en Bestuur VERON Amersfoort,
Gert (PA2LO)