‘Verse’ kandidaat-bestuursleden gezocht

Het bestuur van de afdeling Amersfoort bestaat op dit moment uit 5 leden. Bij elkaar opgeteld zijn de huidige bestuursleden al 34 jaar als bestuurslid voor de afdeling A03 actief. Slechts één van de bestuursleden is korter dan 5 jaar afdelingsbestuurslid.

Als afdelingsbestuur zijn wij van mening dat te lang in een bestuur zitten niet goed is voor een organisatie. Daarom zijn we op zoek naar ‘verse’ kandidaat-bestuursleden. Wil jij een steentje bijdragen aan de afdeling Amersfoort? Meld je dan nu aan als kandidaat-bestuurslid!

We geven kandidaten graag de gelegenheid om zich in de komende periode via onze website en de nieuwsflits voor te stellen, zodat de leden tijdens de Huishoudelijke Vergadering in maart 2019 bij de bestuursverkiezing weer echt wat te kiezen hebben.

Je aanmelding als kandidaat-bestuurslid kan je mailen aan de secretaris van de afdeling. Wil je eerst meer informatie over wat er van je verwacht wordt als bestuurslid? Neem dan contact op met Frans de Bles (PC2F), voorzitter van de afdeling Amersfoort.