VAM

Wegens de Corona epidemie is er tot 1 juni geen VAM.

Elke maandag komen er leden van onze afdeling bijeen. Deze avonden staan al jaren bekend als VERON Amersfoort Maandag(activiteiten)avond (VAM). Onder het genot van een bak koffie, wat fris of een lichte alcoholische versnapering komen op deze avonden allerlei onderwerpen aan de orde. Vaak hobby-gerelateerd, maar niet zelden komen er ook andere onderwerpen aan de orde. De avonden zijn ook een prima gelegenheid om eigenbouw-projecten te laten zien en/of samen met andere amateurs wat te doen aan zelfbouw.

Financiering vindt door de groep gebruikers zelf plaats. Zo wordt er, als tegemoetkoming in de kosten voor het gebruik van de ruimte, per bezoeker 1 euro per avond gevraagd. Drankjes en snacks betalen de bezoekers ook en dit zorgt voor een kleine kas waaruit de beheerders dingen betalen of aanschaffen.

Het beheer van de VAM-bijeenkomsten wordt uitstekend gedaan door Jan (PD0AUQ), Adriaan (PA1LIO) en Jaap (PD5ISW).

Net als de N/F- en CW-cursussen worden de VAM-bijeenkomsten wel door onze afdeling gestimuleerd, maar niet gefaciliteerd. Dit houdt onder meer in dat er geen financiële afdracht is van of naar de VERON Amersfoort afdelingskas.

Adres: Ridder Lastechniek, Uraniumweg 54, 3812 RK Amersfoort.


VAM-nieuws