Nieuwsflits – juni 2023

Beste amateur,

Nieuwsflits:
In dit bericht vindt u als bijlage de Nieuwsflits nummer 236 met daarin een verslag van de afdelingsbijeenkomst van 12 mei en overig verenigingsnieuws.

Bijeenkomst:
Vrijdag 9 juni (let op: tweede vrijdag van de maand) houden we voor leden van onze afdeling een zomerbarbecue bij Radio Club Bunschoten (Haarbrug 10-B). Deelname aan de barbecue kost €10,00 en voor €10,00 euro extra mag je ook je partner mee laten eten.

Geef je voor 5 juni op, zodat we de slager en de slijter aan het werk kunnen zetten. Opgeven (en betalen) doe je bij onze penningmeester Tijmen (PA3GRM) (tijmenn@kpnmail.nl), giro: NL30 INGB 0003 8884 04 – t.n.v. VERON Amersfoort – met vermelding van naam, aantal personen en eventueel call of NL-nummer.

Over het weer hoeft u zich geen zorgen te maken, er is droog weer besteld en bij regen en donder zijn er voldoende voorbereidingen getroffen om u een gezellige, warme en droge avond te bezorgen. In verband met het aantal deelnemers adviseren wij u om – indien mogelijk – zelf een stoel mee te nemen: we kunnen niet garanderen dat er voldoende stoelen aanwezig zijn.

We hopen jou (en je partner) te zien tijdens de BBQ!

Natuurlijk kunt u deze avond ook weer terecht bij onze QSL-manager voor het brengen en halen van QSL-kaarten.

Locatie:
Radio Club Bunschoten (Haarbrug 10-B, 3751 LM Bunschoten-Spakenburg). Inloop vanaf 18.30, start om 19.00 uur.

Wekelijkse Ronde van Amersfoort op PI2AMF:
Elke zondag is er een Ronde van Amersfoort (RvA) onder de roepletters PI4AMF. Vanaf 20.30 uur via de 2 meter repeater op 145.625 MHz.

Zijn er berichten of heeft u nieuws wat u wilt delen, dan kunt u dat zelf inbrengen. Er wordt ook gewerkt om dit van tevoren op te nemen en tijdens de ronde uit te zenden. Stuur hiervoor een mail Evert (PA3AYQ) via pa3ayq@veron.nl.

Info:
Via onze site kunt u informatie vinden over onze activiteiten tijdens de zomermaanden.

Dick (PA0MBR), afdelingssecretaris

 

PS Heeft u een bericht voor in de volgende Nieuwsflits of onze website stuur dit dan naar a03@veron.nl. Dit adres kunt u ook gebruiken als u de Nieuwsflits niet langer wilt ontvangen. Een nieuw emailadres pas dit aan in het VAS dan blijft u op de hoogte van het laatste VERON (afdelings)nieuws!

 

button Nieuwsflits (.pdf) button Nieuwsflits (.txt)