Nieuwsflits – september 2023

Beste amateur,

Nieuwsflits:
In dit bericht vindt u als bijlage de Nieuwsflits nummer 237 met daarin een verslag van de afdelings-BBQ van 9 juni en overig verenigingsnieuws.

Bijeenkomst:
De eerste avond na de zomerstop vrijdag 15 september is er een lezing over EME door Jan (PA3FXB), gelegenheid voor het vertonen van radio-amateur gerelateerde vakantie opname en onderling QSO.

Natuurlijk kunt u deze avond ook weer terecht bij onze QSL-manager voor het brengen en halen van QSL-kaarten.

Locatie:
Ontmoetingscentrum “De Herberg” aan de Watersteeg 85 (wijk Nieuwland) in Amersfoort. Start van de bijeenkomst is om 20:00 uur, inloop kan vanaf 19:30.

Morsecursus:
Donderdag 14 september start weer het nieuwe seizoen met CW-lessen. Wilt u daar ook bij zijn, meldt dit dan bij Koos (PA3BJV) of Hilde (PA3EKW). Meer informatie over de CW-cursus vindt u op onze site.

Wekelijkse Ronde van Amersfoort op PI2AMF:
Elke zondag is er een Ronde van Amersfoort (RvA) onder de roepletters PI4AMF. Vanaf 20.30 uur via de 2 meter repeater op 145.625 MHz.

Zijn er berichten of heeft u nieuws wat u wilt delen, dan kunt u dat zelf inbrengen. Er wordt ook gewerkt om dit van tevoren op te nemen en tijdens de ronde uit te zenden. Stuur hiervoor een mail Evert (PA3AYQ) via pa3ayq@veron.nl.

Dick (PA0MBR), afdelingssecretaris

 

PS Heeft u een bericht voor in de volgende Nieuwsflits of onze website stuur dit dan naar a03@veron.nl. Dit adres kunt u ook gebruiken als u de Nieuwsflits niet langer wilt ontvangen. Een nieuw emailadres pas dit aan in het VAS dan blijft u op de hoogte van het laatste VERON (afdelings)nieuws!

 

button Nieuwsflits (.pdf) button Nieuwsflits (.txt)