Nieuwsflits – oktober 2021

Beste amateur,

Nieuwsflits – Hierbij ontvangt u de Nieuwsflits 218 met onder andere een verslag van de afdelings-barbecue, de SSB-velddag, het QRP-weekend, de aankondiging van HF-activiteit uit Luxemburg en overig afdelingsnieuws.

Afdellingsbijeenkomst – Op vrijdag 8 oktober geeft Tijmen de Jong (PA3GRM) een presentatie over de remote oplossing, zoals hij die gebruikt voor zijn Elecraft K3, PA, antenne en rotor. Natuurlijk kunt u deze avond ook weer terecht bij onze QSL-manager voor het brengen en halen van QSL-kaarten.

De avond wordt gehouden in ontmoetingscentrum “De Herberg” aan de Watersteeg 85 (wijk Nieuwland) in Amersfoort. De Watersteeg wordt in sommige navigatiesystemen aangeduid als ‘fietspad’. Het beste is dan de Sporthal Nieuwland aan de Zeldertsedreef 3, 3824 EJ Amersfoort in te voeren. Daar kunt u ook het beste parkeren.

Aanvang 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur. Bij binnenkomst dient u een coronatoegangsbewijs te kunnen tonen, zorg dat u dit samen met uw legitimatie bij u heeft.

Ik wens u weer veel leesplezier toe en graag tot ziens bij een van de activiteiten.

Wekelijkse A03-ronde op PI3AMF – Elke zondag is er een Ronde van Amersfoort (RvA) onder de roepletters PI4AMF. Vanaf 20.30 uur via de 2 meter repeater op 145.625 MHz. Zijn er berichten of heeft u nieuws wat u wilt delen, dan kunt u dat zelf inbrengen. Er wordt ook gewerkt om dit van tevoren op te nemen en tijdens de ronde uit te zenden. Stuur hiervoor een mail Evert (PA3AYQ) via pa3ayq@veron.nl.

Dick Radstaak (PA0MBR), afdelingssecretaris

button Nieuwsflits (.pdf) button  Nieuwsflits (.txt)

PS Heeft u een bericht voor in de volgende Nieuwsflits of onze website stuur dit dan naar a03@veron.nl. Dit adres kunt u ook gebruiken als u de Nieuwsflits niet langer wilt ontvangen. Een nieuw emailadres pas dit aan in het VAS dan blijft u op de hoogte van het laatste VERON (afdelings)nieuws!