VAM-nieuws

Einde van VAM-avonden in Bunschoten, nieuwe start in Amersfoort

De eigenaar van het bedrijfsgebouw waarin de Radio Club Bunschoten zich bevindt, heeft besloten dat zijn ruimte per direct  (11 november) niet meer beschikbaar is voor de VAM-avonden op maandagavond.

Nieuwe VAM-locatie vanaf 18 november 2019:

Van de VAM-beheerders ontvingen wij de volgende informatie dat maandag 18 november 2019 er weer de bekende VAM-avond is. Deze is op de nieuwe locatie: Uraniumweg 54 te (3812 RK) Amersfoort bij Ridder Lastechniek.

De toegang is aan de rechterzijde bij het hek, na een druk op de bel word je opgehaald. Bezoekers zijn van harte welkom vanaf 19.15 uur, voor versnaperingen wordt gezorgd.

Namens Adriaan – Jaap – Jan, SORRY voor het ongemak.

Update 5 november 2019:

Maandagavond was er weer een hoop te doen op de VAM in Bunschoten. Vanuit de aanwezigen werd gevraagd of er mogelijkheden waren om wat vergelijkende metingen te doen.

Simon (PA0SLW) wilde graag op 18GHz wat vergelijkende metingen doen. Erik (PE1RQF) bood aan om dit samen met hem te doen.

Naar aanleiding hiervan denken we er over na om in de aankomende donkere dagen meet sessie te gaan organiseren, zodat er de mogelijkheid wordt geboden om je spullen te kalibreren.

We gaan eerst inventariseren waar de behoefte aan is en daarna een plan maken hoe we het gaan doen op de VAM.