Extra info voor deelnemers aan de Huishoudelijke vergadering 2020

Voor deelname ontvangt u een mail met hierin een link naar de vergadering. De vergadering wordt gehouden met het programma Zoom.

Er zijn twee mogelijkheden Zoom te gebruiken:

  1. De zoom-client downloaden en installeren vanaf de website https://zoom.us/download#client_4meeting.
  2. Vanuit uw internet browser met een plug-in, dit kan met o.a. Safari, Firefox en Chrome.

Een vergadering op deze manier houden hebben we nog niet eerder gedaan, we willen daarom vragen of u zich aan de volgende twee spelregels wilt houden:

  1. Na het inloggen komt u in de wachtruimte van de vergadering. Hier wijzigt u uw schermnaam in Voornaam en CALL, zodat we weten wie zich aanmeldt. hierna wordt u toegelaten tot de vergadering.
  2. Uw camera en/of microfoon staan uit (muted) tijdens de vergadering, wilt u de microfoon om wat te zeggen dan kunt u uw hand opsteken via het programma. De host zal u dan het woord geven. Ook chatten met de host tijdens de vergadering is mogelijk.

Het houden van een jaarlijkse Huishoudelijke Vergadering (ledenvergadering) is een verplichting volgens de statuten van de VERON. De Corona ellende begon in maart, net voordat de oorspronkelijke vergadering zou plaatsvinden. We moesten regelmatig kiezen voor uitstel, maar de verplichting bleef. Daarom deze vergadering nu dus via Zoom. Het jaar is alweer bijna voorbij, hierom hebben besloten om zaken waarover gestemd moet worden te verplaatsen naar de volgende huishoudelijke vergadering in maart 2021.

Tenslotte: met het vertrek van Casper (PA1CJ) is een positie vrijgekomen binnen het bestuur. Wilt u zich kandidaat stellen voor een bestuursfunctie? Dat kan! Aanmelding graag via ons contactformulier. Dit kan tot aanvang van de vergadering.

We willen graag om 20.00 uur beginnen met deze vergadering daarom vragen we u om ruim op tijd aan te melden. Toegang is mogelijk vanaf 19.30 uur.

De stukken voor deze vergadering vindt u in ’t Geruis en kunt u downloaden van onze website: https://a03.veron.nl/nieuwsflits-november-2020/.

Deelname is alleen mogelijk na vooraf aanmelden, dit kan nog tot 26 november: Huishoudelijke Vergadering in digitale vorm – 27 november – VERON a03 – Amersfoort.

 

Over het gebruik van het Zoom programma zijn meerdere filmpjes met uitleg op youtube beschikbaar.